POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ENGLAND
3v

Lukaku slår tillbaka mot United: ”Det var inte jag som läckte uppgifterna runt övergången”

Foto: Bildbyrån

Romelu Lukaku lämnade i somras Manchester United för Inter.
Nu slår han tillbaka mot de som menar att han läckte uppgifter om övergången.
- De tror att vi är dumma, men vi är inte dumma, vi vet vem det är som läcker, säger han.

Romelu Lukaku lämnade Manchester United för spel i italienska Inter i somras. Den italienska klubben betalade enligt Sky Sports 860 miljoner för belgaren, som nu väljer att slå tillbaka mot sin gamla klubb.

I en intervju i podcasten Lightharted with Josh Hart med NBA-spelaren med samma namn pratade Lukaku om flytten till Italien.

- Det pratades om många saker men jag kände inte mig skyddad. Det var mycket rykten om att ”Rom ska gå hit” och ”de vill inte ha Rom” och ingen kom ut och dementerade det, säger belgaren i podcasten enligt Sky Sports.

Lukaku menar också att han väntade i ett par veckor för att någon skulle komma ut och dementera ryktena, men inget hände. Efter det hade han ett samtal med klubben där han sa att det var bäst att de gick skilda vägar.

- Om du inte skyddar någon kommer alla dessa rykten att komma ut. Jag ville bara att de skulle säga ”Rom kommer att kriga för sin plats” men det hände inte på fyra, fem månader. Allt som sades var ”Han måste lämna, han förtjänar inte att vara här”. Okej då, då vill jag lämna. Det går att kriga för din position men man vill också vara på en plats där folk vill ha dig, säger anfallaren.

Lukaku menar oavsett om man spelar är eller bänkad så hittar man en lösning och man är trivs i klubben man är i.

- Men ingen sa något om situationen till mig, så med två, tre veckor att tänka på allt, så såg jag all skit som kom ut i media. Vem läcker det? Inte jag. Inte min agent. Jag såg på min telefon när det kom från ingenstans, säger Lukaku.

- Jag sa till dem att det inte är bra för mig att vara på en plats jag inte ville vara på. Vi är inte dumma. De tror att vi är dumma, men vi är inte dumma, vi vet vem det är som läcker och så. Jag sa till dem, ni kan inte jobba på det här viset, det är bättre för mig att lämna.

Lukaku stod för 42 mål på 96 matcher under de två säsonger han tillhörde Manchester United.

Publicerad 2019-08-22 kl 08:22
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå