Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

LUNDHS PODCAST: Agenten om Guidettis skada: "Det var ingen kyckling"

En famös kycklingmåltid sägs ligga bakom John Guidettis långa skadefrånvaro - men nu berättar agenten Anders Carlsson i podcasten "Lundh" att det inte stämmer.

Anders Carlsson är en av Sveriges största agenter genom tiderna och har bland annat haft Zlatan Ibrahimovics och John Guidettis som klienter. I podcasten "Lundh" har Olof Lundh träffat Anders Carlsson nere i Rio de Janeiro.

John Guidetti hade allt utstakat för sig – en succésäsong i Feyenoord och ett stundande EM. Då fick Guidetti en mystisk skada som gjorde att han missade närmare två säsonger. Nu avslöjar Anders Carlsson att det inte var dålig kyckling som var upphov till skadan.
- Det var faktiskt ingen kyckling, det var en köttbit. Det var på hans 20-årsdag och jag var där. Han hade en liten fest på en restaurang och han hade bjudit dit vänner. Efter det skulle de ha en trevlig stund på något annat ställe och om jag förstått det hela rätt så köpte man en köttbit på ett annat ställe som var dåligt, säger Anders Carlsson

Tror du att han kommer tillbaka?
- Jag hoppas det, det är en oerhört trevlig och ambitiös kille men det är klart att det varit en otroligt besvärlig situation de senaste åren, det är inget snack om det, säger Carlsson.
Anders Carlsson träffade John Guidetti i samband med att han förhandlade med Stoke City, som hade lagt ett bud på Sebastian Larsson.

Varför tror du att Mark Hughes inte spelade Guidetti efter att han tagit dit honom?
- Jag tror att han uppfattade att han hade andra spelare som var bättre. Vi i Sverige vill ska ju hela tiden hitta orsaker till allting. Sanningen är den, han (Guidetti) tränade där fem-sex dagar i veckan och det gjorde alla andra spelare – och Mark valde andra spelare. Jag tror inte det har med något annat att göra, säger Anders Carlsson.

Publicerad 2014-07-15 kl 06:26
Annons
Annons
Annons