Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Lustig om intresset från Fulham: "Vet att de har koll på mig"

Fulham och Celtic jagar Mikael Lustig.
Landslagsbacken bekräftar intresset:
- Jag vet att de har koll på mig, säger han till fotbollskanalen.se.

Kontraktet med Rosenborg går ut sista december och Lustig är öppen om sin ambition att gå vidare i karriären. Får han chansen i en bättre liga kommer han antagligen att ta den.

- Det är prioritet nummer ett i alla fall, men sedan får man ju se vad som händer islutändan också. Just nu är ingenting klart med någon klubb, säger Lustig.

Fotbollskanalen.se når honom via telefon på landslagets samling inför landskampen mot Danmark i Köpenhamn. Samtidigt rapporterar engelska medier som Sky Sports och Evening Times att såväl Celtic som Fulham vill signa 24-åringen i januarifönstret.

- Det ligger säkert något bakom de skriverierna. Jag vet att båda varit intresserade. Men hur pass intresserade är svårt att bedöma. Vad jag vet är det inte nära med något av lagen, säger Lustig.

Enligt honom har inget konkretiserats så pass mycket att hans agent kunnat presentera några faktiska bud att ta ställning till. Därför vill Lustig hålla dörren öppen för olika länder och ligor ett tag till.

- Det är inte så att jag har en rangordning där jag bestämt att ”okej, Italien är etta, England tvåa och så vidare”. Det får man ta som det kommer, och inom kort hoppas jag kunna börja förhandla med olika klubbar, säger Lustig.

Publicerad 2011-11-09 kl 22:01
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons