POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ENGLAND

Maestro frisk - räknar med spel i Old Firm: "Blir en grym match"

Äntligen är Daniel Majstorovic tillbaka.
Den brutna tån har läkt – och på söndag väntar Old Firm.
- Blir en grym match, säger ”Maestro” till fotbollskanalen.se.

För sex veckor sedan åkte svensken på en tåfraktur som höll honom borta från Sveriges möte med Moldavien och från ligaspelet där Celtic toppar tabellen. Men när Aberdeen krossades i skotska cupsemifinalen på söndagen med 4-0 gjorde Majstorovic ett inhopp – helt frisk från skadan.

- Det kändes bra i kroppen och självklart är det skönt att återvända till planen. Rehabiliteringen har gått utmärkt men det är ju inte kul att vara borta så länge som jag varit, säger mittbacken till fotbollskanalen.se.

För två veckor sedan var han i London och besökte en specialist som granskade röntgenplåtar av foten. Beskedet var positivt. Allt hade läkt på rätt sätt, ”Maestro” blev friskförklarad och sedan dess har han tränat hårt de senaste tio dagarna.

- Nu har vi en match till på onsdag och sedan är det Rangers till helgen. Då räknar jag med spel, säger han.

En ganska viktig match?
- Visst är det så. Vi har två poäng till godo på dem med sex omgångar kvar. Visserligen har de en match mer spelad också, men det är klart att Old Firm blir väldigt avgörande för ligan. Det är otroligt mycket som står på spel och inramningen blir enorm.

Hur kändes matchformen mot Aberdeen?
- Klart att det tar lite tid att bli helt hundra efter en sådan här grej. Fysiskt känns det kanon, men visst måste man komma in i tempot ordentligt också igen, hitta tajmingen och så. Men det ska inte vara några problem.

Under sin konvalescens passade försvararen ändå på att åka till Råsunda och kolla in Sveriges något svajiga seger mot Moldavien i EM-kvalet. Han ger vikarierna Mikael Antonsson och Andreas Granqvist beröm för sina insatser.

- Båda gör en väldigt stabil match, sedan får man ju erkänna att vi som lag inte kommer upp i normal standard. Men det viktigaste var förstås att plocka de nödvändiga poängen inför fortsättningen.

Publicerad 2011-04-18 kl 11:51
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå