POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Majstorovic skadad - då är Jonas Olsson redo: "Hoppas jag blir uttagen"

Hälen har äntligen läkt. Nu vill Jonas Olsson spela landslagsfotboll igen – men Hamrén har inte ringt.
- Jag har bara haft kontakt med Marcus Allbäck om rehaben, säger Olsson till fotbollskanalen.se

Jonas Olssons häl har krånglat under en lång tid. Men under söndagen var han äntligen tillbaka i Premier League för West Bromwich, som dock fick stryk av Martin Olssons Blackburn. Om ett par veckor spelar landslaget träningslandskamp mot Cypern och nu skickar Olsson ett rakt besked till Erik Hamrén – hans häl är okej, han känner sig i form och han vill bli uttagen.

- Det hoppas jag på. Jag har varit i träning sedan nyår så jag känner mig okej. Hade jag inte bara fått en olycklig utvisning i FA-cupen hade jag nog varit igång och matchat tidigare. Jag känner mig i bra form och hoppas givetvis på att jag blir uttagen och får följa med dit.

- Det kändes bra igår, konditionsmässigt också. Inga problem. Det kändes förvånansvärt bra efter att man varit tillbaka i två månader. Den biten kändes bra – tråkigt resultat bara.

Daniel Majstorovic missar landskampen mot Cypern den 8 februari och den mot Rumänien eller Ukraina (inte bestämt) den 9 februari. Men Jonas Olsson har trots det inte hört något från Erik Hamrén.

- Nej, jag har bara haft kontakt med Marcus Allbäck och det har mest varit om rehaben. Det är den kontakt jag har haft.

Följt med något om januariturnén?
- Jag har inte kunnat se det live men jag har ju följt resultaten mot Botswana och Sydafrika och läst om Gerndts mål bland annat. Det blir intressant att se hur det blir mot Cypern.

Publicerad 2011-01-24 kl 20:17
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå