Målexplosion när Liverpool slog Arsenal

Liverpool och Arsenal bjöd på ett galet målkalas.
Det blev hela sju mål i premiären som Liverpool till slut vann.

Storlagen Liverpool och Arsenal ställdes mot varandra redan i den första omgången av Premier League. Mötet bjöd på mängder av läckra mål och dramatik.

Det var hemmalaget Arsenal som började starkast. Theo Walcott inledde med att missa en straff för att minuten senare ge sitt lag ledningen.

Men sedan tog Liverpool över.

Philippe Coutinho påbörjade vändningen när han i den 45:e minuten slog in en oerhört läcker frispark.

I den andra halvleken kunde Adam Lallana ge Liverpool ledningen innan Coutinho slog till på nytt.

Även nyförvärvet från Southampton, Sadio Mané, presenterade sig för Liverpoolfansen när han i den 63:e minuten gjorde 4-1.

Matchen såg ut att vara förlorad för Arsenal, som hade andra planer.

Minuten efter Manés ledningsmål smällde Alex Oxlade Chamberlain in reduceringen och med kvarten kvar väckte Calum Chambers hoppet om poäng när han gjorde 3-4.

Fler resultat från den första Premier League-omgången finner du här.