Tammy Abraham blev stor matchhjälte för Chelsea när Londonklubben tog tre poäng borta mot Wolverhampton i en målrik tillställning.
Slutresultatet skrevs till 5-2.
- Jag hoppas att det här är min säsong, sa Abraham till BBC efter matchen.

Wolverhampton hade inför mötet med Chelsea inte lyckats ta sin första trepoängare den här Premier League-säsongen.

Gästerna från London såg till att den negativa trenden fortsätter. Fikayo Tomori gav Chelsea ledningen efter 31 minuters spel och tre minuter senare skulle Tammy Abraham presentera sig för första gången den här eftermiddagen. Anfallaren utökade ledningen till 2-0 och strax innan paus hann han även med att göra sitt andra och Chelseas tredje mål.

Och Abraham ville mer den här lördagen.

21-åringen fullbordade sitt hattrick tio minuter in på andra halvlek. 4-0 och matchen var avgjord.

- I dag fungerade vår plan, vi har jobbat hårt sedan landslagsuppehållet. Jag hoppas att det här är min säsong, men jag måste fortsätta att jobba hårt på varje träning och i varje match, sa Abraham till BBC efter matchen.

Wolves fick visserligen kontakt när 4-1 kom efter ett självmål av matchens spelare, Abraham, och med fem minuter kvar kunde även Patrick Crutone putsa till siffrorna och göra 4-2.

Sista ordet för dagen fick till slut Chelseas Mason Mount som på stopptid utökade ledningen till 5-2, som också blev slutresultatet.

Chelsea har efter fem spelade omgångar åtta poäng och placerar sig på en sjätteplats medan Wolves får fortsätta jaga säsongens första trea.

Publicerad 2019-09-14 kl 18:10