Målrikt när Chelsea vände och vann mot Watford

Chelsea är tillbaka på vinnarspåret i Premier League.
I en målrik tillställning på Stamford Bridge tog man full pott mot Watford.

Efter två raka bottennapp i ligaspelet tog Chelsea emot Watford på Stamford Bridge under lördagen. Hemmalaget fick precis den start man önskat när Pedro på snyggt manér gav Chelsea ledningen redan i den 12:e minuten.

Chelsea såg ut att behålla ledningen fram till halvtidspausen men under den första halvlekens absolut slutskede höll sig Abdoulaye Doucouré framme och stötte in kvitteringen, vilket var fransmannens fjärde ligamål för säsongen.

Upptakten av den andra halvleken blev minst sagt händelserik. Richarlison brände öppet mål från nära håll och kort senare fick gästerna ett nytt läge, vilket Robert Pereyra förvaltade desto bättre. Fri med Thibaut Courtois gjorde argentinaren inget misstag och fullbordade Watfords vändning fram till 1-2.

Men Chelsea kom tillbaka - och återtog ledningen. Med knappt 20 minuter kvar nickade Michy Batshuayi in sitt första Premier League-mål för säsongen och kvitterade på så sätt till 2-2. Med några minuter kvar av ordinarie tid skickade Cesar Azpilicueta in 3-2 och på tilläggstid fastställde Batshuayi slutresultatet till 4-2 med sitt andra mål för dagen.

Chelsea tog därmed sin första ligaseger på tre matcher och klättrar nu förbi Watford i tabellen upp på fjärde plats.

Chelsea: Courtois; Rudiger, David Luiz, Cahill, Azpilicueta; Pedro, Bakayoko, Fabregas, Alonso, Hazard; Morata.

Watford: Gomes; Mariappa, Kabasele, Britos, Femenia; Doucoure, Cleverley, Holebas, Pereyra; Deeney, Richarlison.