Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Man City skickar tillbaka dyra biljetter till Arsenal: "Tappat kontakt med verkligheten"

Foto: Arsenal.com

Det kostar att se Arsenals nykontrakterade spelare

Manchester City skickar tillbaka nästan en tredjedel av de biljetter de tilldelats till bortamötet med Arsenal.

Orsak: De är svindyra.

Manchester City må ha stenrika ägare som fyller klubbens kassakistor men för fansen ser det lite annorlunda ut. Till Citys bortamatch mot Arsenal tilldelades Citys supportrar 3000 biljetter, men inte alla har gått åt och enligt Reuters har Manchester-klubben nu returnerat 962 av biljetterna som inte har gått att sälja.

Och får man tro Cityfansen så är det biljetternas höga pris, som är problemet. Arsenal vill ha 62 pund (cirka 650 kr) för en biljett till bortasektionen

- Det är det högsta biljettpris jag någonsin har varit med om att betala, säger Kevin Parker, generalsekreterare för Manchester City Supporters Club om de osålda bortabiljetterna.

- Det visar bara att klubbarna helt har tappat kontakten med verkligheten. Om en Citysupporter ska åka med en av supporterbussarna så kostar det 30 pund. Då har man betalat 92 pund (cirka 965 kronor) innan man ens hunnit iväg, fortsatte han.

Arsenal har tidigare fått kritik för de höga biljettpriserna på Emirates Stadium, och i en undersökning som gjordes av BBC i höstas så hade Londonklubben Premier Leagues dyraste biljetter där de dyraste platserna kostar 126 pund, drygt 1 300 kronor. I jämförelse kostar Manchester Citys dyraste biljetter 58 pund, cirka 600 kronor. Båda lagens billigaste biljetter kostade 26 pund, cirka 270 kronor.

Publicerad 2013-01-09 kl 08:28
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons