Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Man City startar MLS-lag - vill ha Beckham

Manchester City planerar att starta ett nytt MLS-lag i New York.
Klubben har redan kontaktat David Beckham och erbjudit honom en tjänst i klubben, uppger Bloomberg.

Enligt New York-baserade Bloomberg planerar Manchester City att starta ett nytt MLS-lag i staden. Klubben, New York City FC skulle kosta Manchester City 670 miljoner kronor.
Laget ska ligga i Queens och redan planeras en ny arena med plats för 25 000 åskådare. Priset för arenan blir ytterligare 2,3 miljarder kronor.


Flera personer med insyn i City berättar att man redan kontaktat David Beckham för att erbjuda honom en hittills ospecificerad roll i klubben.

Dan Courtemanche, talesperson för MLS, medger att flera nya potentiella ägare hört av sig men vägrar uttala sig mer specifikt.
- Våra samtal är privata, säger han.

New York har redan klubben Red Bulls som tidigare tränades av Hasse Backe, med svenske Markus Holgersson i truppen. Och i Red Bulls välkomnar man en lokalrival.
- Det finns uppenbart plats för två eller tre lag i New York. Det vore suveränt att få lite konkurrens, sa Red Bulls general manager Jerome de Bontin för några dagar sedan i en intervju med Bloomberg TV.

 

City dementerar nyheten i ett kort uttalande till Sky Sports där man tvärtemot meddelar att man inte ska starta en MLS-klubb

Publicerad 2012-12-15 kl 10:35
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons