Managerbytet gav direkt effekt för Spurs

Johan Elmanders Bolton fick se ett Tottenham där bytet av Juande Ramos till Harry Redknapp gav effekt direkt.

Johan Elmander lämnade återigen planen mållös när han Bolton föll borta mot Tottenham.

Kanske var det en tränareffekt? Det började i alla fall bra för Tottenham utan manager Juande Ramos. Laget tog ledningen mot Bolton efter 17 minuters spel. Roman Pavlutjenko nickade in bollen på ett perfekt inlägg från en spelare som Ramos hade i flysfacket - David Bentley.

I den andra halvleken byttes Pavlutjenko ut mot Darren Bent och strax därefter fick inhopparen chansen från straffpunkten. Inget misstag utan 2-0.

Johan Elmander byttes ut i den 85:e minuten

Publicerad 2008-10-26 kl 18:18