Manchester City studsade tillbaka efter nederlaget - besegrade Crystal Palace

Manchester City förlorade i den förra omgången mot Wolves.
Nu studsade laget tillbaka då man besegrade Crystal Palace med 2-0.

Manchester City är nog inte riktigt nöjt med sin säsongsinledning då den regerande mästaren förlorat mot både nykomlingen Norwich och Wolverhampton. Förlusten mot Wolves kom i den förra omgången och det mötet slutade 2-0.

Nu såg Manchester City till att inte gå på en ny mina när Crystal Palace stod för motståndet.

Med Gabriel Jesus på topp tog City ledningen efter 39 minuter. Bernardo Silva slog ett inlägg från högerkanten och inne i straffområdet knoppade Jesus in 1-0.

Manchester CIty utökade bara någon minut senare. Raheem Sterling slog en delikat lobbpassning till David Silva, som löpt in i straffområdet. Spanjoren nöp till på ett tillslag och satte dit 2-0, vilket också blev matchens slutresultat.

Manchester City har nu fem poäng upp till serieledaren Liverpool, dock med en match mer spelad.

På annat håll i Premier League fortsatte Chelsea att ånga på. Laget tog sin femte raka seger, alla tävlingar inkluderade, och målet i 1-0-segern mot Newcastle gjorde Marcos Alonso. Segern innebar att Chelsea just nu ligger på fjärde plats. I det mötet satt den svenske landslagsspelaren Emil Krafth på bänken i 90 minuter.