1-1 Dzeko 43'
1-2 Silva 52'
2-2 Helguson 69'
2-3 Touré 74'

Manchester City har fått en mardrömsstart. Efter 27 minuter tog Queens Park Rangers ledningen med 1-0 efter att Bothroyd nickat in bollen i mål.

Men efter 43 minuter kvitterade Manchester City. Dzeko tog sig in i straffområdet och placerade bollen snyggt vid målvaktens högre hörn.

Fem minuter in i den andra halvleken hittade Dzeko David Silva inne i straffområdet. Spanjoren tog med sig bollen och smällde in 2-1.

Men QPR kom tillbaka. Efter 69 minuter nickade Bothroyd på Helgusons rygg och bollen styrdes in i mål. City protesterade vilt eftersom de ville ha offside. Men målet godkändes. 2-2.

Bara fem minuter senare gjorde Yaya Touré 3-2 till City.

QPR: Kenny, Gabbidon, Bothroyd, Faurlin, Mackie, Traore, Barton, Young, Helguson, Wright-Phillips, Ferdinand.

Subs: Murphy, Orr, Hill, Derry, Smith, Andrade, Puncheon.