Manchester City vann toppmöte - stormar mot ligatiteln

Manchester City är nära ligatiteln i England.
Detta efter en ny seger under lördagen mot Leicester City.
- Vi är nära, men vi behöver tre segrar till, säger tränaren Josep Guardiola till Sky Sports.

Manchester City toppar Premier League i överlägsen stil och tog under lördagen ytterligare ett steg närmare ligatiteln. City bortaspelade mot ligatrean Leicester City, men hade inga problem med att avfärda motståndaren.

Efter en mållös första halvlek gav vänsterbacken Benjamin Mendy City ledningen och i den 74:e minuten utökade Gabriel Jesus till 2-0, vilket också blev slutresultatet i matchen.

City toppar därmed nu ligan med 17 poäng ner till tvåan Manchester United, som dock har två matcher färre spelade än rivalen.

- Premier League är den roligaste turneringen att vinna. Det är elva månader och så tufft. Vi är nära, men vi behöver tre segrar till, säger tränaren Josep Guardiola till Sky Sports.