POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ENGLAND
1v

Manchester United förbjuder autografskrivande vid träningsanläggningen

Foto: Bildbyrån

Vanligtvis står autografjägare vid Manchester Uniteds träningsanläggning i Carrington.
Nu väljer klubben att stoppa autografskrivande vid den bakre infarten, eftersom det skapar en trafikfara, något The Telegraph rapporterar.

Vid Manchester United träningsanläggning Carrington står vanligtvis flertalet autografjägare vid någon av infarterna. Under sommarmånaderna kan det stå uppemot 50 personer vid den bakre infarten till anläggningen i hopp om att få en autograf av någon av spelarna eller tränarna.

Nu rapporterar The Telegraph att det kommer att upphöra. Enligt tidningen har United satt upp en skylt vid den bakre ingången som lyder ”Spelare är inte tillåtna att stanna och skriva autografer på grund av säkerheten på vägen. Folksamlingar är inte tillåtna.” De stora folksamlingarna ska även ha varit ett problem för lokala bönder och andra invånare i omgivningen.

Klubben ska även ha meddelat spelarna att de inte får stanna vid ingången på grund av faran det skapar på vägen. Så sent som i onsdags ska både managern Ole Gunnar Solskjær och Daniel James stannat sina bilar vid den bakre infarten för att skriva autografer. Det är fortfarande tillåtet för spelarna att skriva autografer vid den främre infarten till träningsanläggningen, skriver The Telegraph.

Publicerad 2019-08-16 kl 08:10
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå