POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
PREMIER LEAGUE
5d

Manchester United nobbar Mellanöstern efter oroligheterna: "Kommer inte att hända"

Foto: Bildbyrån.

Det är spänt i Mellanöstern.
Då väljer Manchester United att inte förlägga träningsläger där.
- Det kommer definitivt inte att hända, säger Ole Gunnar Solskjær enligt The Telegraph.

Snart tar lagen i Premier League ett uppehåll över drygt två veckor. Men bara för att tävlingsmatcher inte kommer att spelas så är inte spelarna enbart lediga. Istället kommer många av dem att åka på träningsläger.

I flera års tid har många klubbar - och landslag - valt att åka till Mellanöstern, närmare bestämt till bland annat Doha och Abu Dhabi, för att förbereda sig för det som komma skall och så sent som i år hade Sveriges herrlandslag, Bayern München och Ajax träningsläger i Qatar.

Manchester United tänker dock annorlunda efter det spända läget som råder mellan USA och Iran, en konflikt som trissades upp efter att USA bland annat dödat den iranske toppgeneralen Qassem Soleimani och Iran svarade med att attackera amerikanska militärbaser i Irak.

- Om det är något som oroar mig så är det inte vad som händer på fotbollsplanen, det är andra saker som skulle oroa mig mer. Vi tittade på Mellanöstern, men det kommer definitivt inte att hända, säger Ole Gunnar Solskjær, manager i Manchester United, enligt The Telegraph.

Tidigare har bland annat USA:s herrlandslag ställt in träningsläger i Doha, Qatar, på grund av oroligheterna.

Även om det inte blir något läger för Manchester United i Mellanöstern flaggar Ole Gunnar Solskjær för att laget ändå kommer att samlas på sydligare breddgrader.

- Uppehåller kommer att bli väldig viktig för alla. Vi har fem-sexmatcher kvar till dess och vi ska kämpa på och sedan få lite D-vitamin och förbereda oss för de tre sista månaderna.

Publicerad 2020-01-15 kl 07:13
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå