Manchester United tog andra raka segern – Martial och Rashford målskyttar igen

Manchester United tog på lördagen sin andra raka seger i Premier League.
Detta efter att Anthony Martial och Marcus Rashford åter hittat målskyttet, i en 2-0-seger mot Burnley.
- Vi gjorde bra som kom härifrån med segern, säger Rashford enligt BBC.

Paul Pogba saknades när Manchester United åkte till Turf Moor på lördagen för en sen tillställning med Burnley i Premier League. United tog då sin andra raka seger i ligan tack vare Anthony Martial och Marcus Rashford, som därmed bägge gjorde mål för andra matchen i rad.

Fransmannen gjorde matchens första mål i den första halvleken när han rann igenom Burnleyförsvaret och kyligt placerade in bollen bakom Nick Pope. Då hade redan Marcus Rashford haft ett skott som stoppades på mållinjen av Burnleyförsvaret efter en rörig situation i straffområdet.

United skapade fler chanser i den andra halvleken, där bland annat Martial fick ett friläge men hamnade i för dålig vinkel och inte kunde gå på avslut. Burnley lyckades inte få hål på United i den andra halvleken och på tilläggstid kunde Marcus Rashford göra sitt 12:e mål i årets ligaspel och fastställa slutresultatet till 2-0 i friläge.

- Vi hade kunnat vara mer kliniska. Deras mittbackar nickade iväg varje boll som slogs in och det var inte enkelt, men vi gjorde bra som kom härifrån med segern, säger Rashford enligt BBC.

- Han (Martial) var briljant i dag igen. För en forward finns det inget bättre än att göra mål. Förhoppningsvis håller det hans självförtroende högt och han kan fortsätta till resten av säsongen.

Poängen tar United upp på femteplatsen i en haltande tabell i Premier League, medan Burnley ligger kvar på en trettondeplats. United har nu spelat in 31 poäng på 20 matcher, medan Burnley har samlat ihop 24.

Burnley: Pope - Bardsley, Tarkowski, Mee, Taylor - Hendrick, Westwood, Cork, McNeil - Wood, Barnes

Manchester United: De Gea - Young, Lindelöf, Maguire, Williams - Fred, Matic - James, Pereira, Rashford, Martial