Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Mancini om bråket med Balotelli: "Sa åt honom att gå av planen - han sa nej"

Foto: AP

I går rök Roberto Mancini ihop med Mario Balotelli.
Nu kommenterar tränaren bråket - och han tonar ned händelsen.
- Det var inget slagsmål, säger han enligt Manchester Evening News.

På gårdagens Manchester City-träning rök Roberto Mancini ihop med Mario Balotelli efter att anfallaren gått in stenhårt i en duell med lagkamraten Scott Sinclair.

- Han (Mancini) sprang fram till Balotelli. Han tog tag i honom och det såg ut som han försökte kasta honom till marken men Mario var för stark. Sedan sprang alla ledare dit för att försöka dra isär dem, men Mancini vägrade att ge sig. Han fortsatte försöka slå sig fri och få tag på Balotelli igen, sa ett vittne till Manchester Evening News.

Nu har Mancini kommenterat bråket - och han tonar ned händelsen.

- Det var inget speciellt. Det var inget slagsmål. Vi spelade och Mario sparkade till sin lagkamrat. Då sa jag att han skulle lämna planen. Mario sa nej. Då tog jag tag i hans tröja och knuffade av honom från planen, säger Mancini enligt Manchester Evening News.

Manchester Citys tränare hävdar att han var arg i några sekunder eftersom Balotelli vägrade lämna planen. Ändå kommer inte anfallsstjärnan att straffas.

- Nej, mina tankar ändras inte efter det här. Jag kommer att ge honom hundra chanser om jag kan, om jag tror att han kan förändras. Det är därför jag är här. Ibland är jag arg på honom, men jag ger honom en ny chans. Han är 22 och han kan göra misstag.

Publicerad 2013-01-04 kl 13:19
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons