POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ENGLAND

Mancini: Om Tevez är olycklig borde han lämna City

Carlos Tevez är inte nöjd med livet i Manchester City. Nu öppnar Roberto Mancini dörren för att anfallaren lämnar klubben.
- En spelare ska bara stanna om han tror på projektet och är lycklig, säger tränaren.

Carlos Tevez kan göra sin sista stora match för Manchester City när laget möter Stoke i FA-cupfinalen på lördagseftermiddagen. Argentinare, som är lagets bästa målskytt, ska vantrivas i staden och klubben och önska flytta från England. Uppgifterna om spelarens missnöje började spridas redan i december, men då övertalades han att stanna kvar. Robert Mancini menar nu att det inte blir aktuellt att övertyga Tevez igen.

- Han har ett femårskontrakt men jag har alltid sagt, att enligt mig, ska en spelare bara stanna om han tror på projektet och är lycklig i klubben. Om jag inte är lycklig i Manchester City kommer jag lämna – och samma gäller för spelarna. Om de inte är lyckliga i klubben är det bättre om de lämnar.

Mancini tillägger att han aldrig sagt att Tevez vill sticka, men att det helt är upp till spelaren själv att bestämma sig.

På presskonferensen inför FA-cupfinalen passade också Mancini på att såga sättet Stoke spelar fotboll på, som inte alltid är efter backen.

- I min åsikt ska fotboll spelas med fötterna, säger Mancini, som också tillägger att han tror att det kommer bli en tuff match:

- De är inte enkla att spela mot. De kommer ge 200 procent. Vi kan inte tänka: ”Okej, vi är Manchester City”. De är ett av de svåraste lagen vi kunde fått och de spelar på ett annat sätt än alla andra lag.

Publicerad 2011-05-14 kl 09:30
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå