Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Mancini: "Ska diskutera förlängning med Tevez"

Foto: AP

Dzeko och Tevez

Allt gammalt groll är glömt. Manchester City vill förlänga med Carlos Tevez och hyllar forwardens attityd.

- Vi ska prata med honom, säger Roberto Mancini.

Förra säsongen hamnade managern och argentinaren i ett lika omskrivet som ökänt bråk, och i den vevan var Tevez ytterst nära att flytta till Milan. Men efter en flera månader lång ledighet återvände han till Manchester och slöt fred med sin tränare – trots att denne deklarerat att han "aldrig mer" skulle få spela för City.

Nu verkar det mesta vara glömt och förlåtet och även om Tevez har 18 månader kvar på sitt kontrakt berättar Roberto Mancini att han gärna inleder förhandlingar om ett nytt avtal inom kort.

- Jag vet inte vad Carlos tycker om det. Vi har ju ett och ett halvt år på oss så det finns gott om tid. Men när han bestämt sig hur han ser på framtiden kommer vi att ta en diskussion, säger Mancini till Sky Sports.

Enligt honom skulle en förlängning på ettårsbasis kunna vara lagom. När det nuvarande kontraktet löper ut har Tevez passerat sin 30-årsdag.

- Ja, han har fler säsonger att spela så jag tror att det kunde vara ett bra alternativ. Hans beteende är väldigt bra och han jobbar hårt. För oss är Carlos en viktig person med all sin erfarenhet och han kan även hjälpa Mario (Balotelli) att utvecklas, säger Roberto Mancini.

Publicerad 2013-01-12 kl 10:25
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons