Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Mancini sparkades - öppnar för Guidetti: "Nu får han chanser"

Foto: Scanpix

Pellegrini har tidigare visat intresse för John Guidetti.

Manuel Pellegrini ryktas ersätta Roberto Mancini.
Det öppnar för John Guidetti, hävdar Manchester City-reportern Rob Dawson.
- Han ville värva John till Malaga, säger han.

Roberto Mancini har fått sparken av Manchester City efter att laget blivit utan titlar den här säsongen. Fotbollskanalen.se ringde upp till Manchester Evening News som punktmarkerar City för att höra vad det betyder för John Guidetti att den italienske tränaren har tvingats lämna.

- Vi är ganska säkra på att det blir Pellegrini som tar över laget. Det är bra för Guidetti eftersom Pellegrini ville låna honom till Malaga. Han känner till Johns kvaliteter och vet att han är en målskytt, säger Manchester City-reportern Rob Dawson till fotbollskanalen.se.

- Det här kommer att bli Guidettis viktigaste försäsong någonsin. Han kommer att få chanser av den nye managern och han måste verkligen leverera eftersom konkurrensen lär vara tuffare nästa säsong än vad den har varit i år.

Du tror att han kommer att få chanser av den nye managern?

- Ja, jag är övertygad om att han kommer att få chanser av den nye managern. Speciellt om det blir Pellegrini. Han kommer att få visa upp sig på försäsongen. Det skulle vara löjligt om managern gör sig av med John utan att ha gett honom chanser. John är en målskytt vilket han har visat i Holland och i Citys reservlag. Han var även med i Sveriges landslag innan skadan.

- Men samtidigt tror jag att John är lite orolig just nu eftersom City kommer att värva några stora stjärnor i sommar. Balotelli som har gått till Milan ska ersättas och det ryktas om spelare som Lewandowski, Falcao och Cavani. Det är inte bra för John. Men jag är som sagt övertygad om att han kommer att få chanser av den nye managern, även om konkurrensen blir tuffare.

Publicerad 2013-05-14 kl 10:58
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons