POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ENGLAND

Mancini ute efter Zlatan

Foto: Scanpix

Zlatan Ibrahimovic och Roberto Mancini

Under det förra transferfönstret ryktades det om Manchester City. Nu uppger Sportbladet att tränaren, Roberto Mancini, vill knyta till sig svensken.

– Mancini vill ha in vinnarattityd, säger en anonym vän till Mancini, enligt Sportbladet.

Zlatan Ibrahimovic har stått för en imponerande höst i PSG. På kort tid har han blivit lagets absolut viktigaste spelare och i landslaget har han legat bakom Bragden i Berlin och vinsten mot England.

Samtidigt har Roberto Mancinis Manchester City haft en tung höst. Laget är fortfarande med i toppen av Premier League, men har ännu en gång misslyckats i Champions League.

Enligt uppgifter till Sportbladet är nu Mancini intresserad av att värva Zlatan för att få framgång i turneringen där båda Manchester City och Zlatan misslyckats, Champions League.

– Mancini känner att något måste ändras i laget. Man måste få in rätt vinnarmentalitet och det har Ibrahimovic, säger en kontakt till Sportbladet.

Tidigare har Mancini varit tveksam till att värva svensken, även om det ryktades om en övergång i våras. Men Zlatans höst ska ha övertygat italienaren.

– Han tycker att Ibra mognat mycket och Mancini var väldigt imponerad av hans uppvisning mot England för kom igen, ert landslag är ju inte direkt något att skrämma folk med, säger en annan källa till Sportbladet.

Publicerad 2012-11-30 kl 11:44
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå