Martial bakom Uniteds seger med mål och assist

Manchester United tog en säker seger på Turf Moor mot Burnley.
Gästerna vann med 2-0 efter mål och assist av Anthony Martial.
- Vi kontrollerade matchen totalt, säger José Mourinho enligt Uniteds hemsida.

Anthony Martial och Wayne Rooney blev Uniteds målskyttar i 2-0-segern mot Burnley.

I den första matchen i korsbandsskadade Zlatan Ibrahimovic frånvaro startade Anthony Martial längst fram för Manchester United med Wayne Rooney och Jesse Lingard på kanterna. Lagkamraterna stöttade Zlatan och Marcos Rojo, även han korsbandsskadad mot Anderlecht, genom att värma upp i tröjor med spelarnas namn på ryggen.

Efter 21 minuter tog bortalaget ledningen. I efterspelet av en Burnley-hörna ställde United om. Ander Herrera spelade snyggt fram Anthony Martial och fri med Tom Heaton i Burnleys mål placerade anfallaren in bollen.

Fem minuter före halvtidsvilan utökade United ledningen. Efter en tilltrasslad situation i straffområdet avslutade Martial. Tom Heaton räddade, men inte bättre än att Wayne Rooney kunde slå in returen i mål.

United vann matchen med 2-0. I slutskedet haltade Paul Pogba av planen, oroande för laget som inte vill ha fler skador.

- Individuella insatser, toppen. Kollektiva insatsen, toppen. Vi kontrollerade matchen totalt. Det är ett väldigt svårt ställe att spela på och jag tycker att vi från början av matchen hade känslan att vi skulle vinna. Även i den andra halvleken var det närmare 3-0 än 2-1. Väldigt bra, verkligen, säger José Mourinho enligt Uniteds hemsida.

Så startade lagen:

Burnley: Heaton - Lowton, Keane, Mee, Ward - Boyad, Barton, Hendrick, Brady - Gray, Barnes.

Manchester United: De Gea - Darmian, Bailly, Blind, Young - Herrera, Fellaini - Lingard, Pogba, Rooney - Martial.