Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND
10å

Martin Olsson: "Jag kommer sakna Hughes i Blackburn"

Martin Olsson kommer att sakna Mark Hughes när managern lämnar Blackburn för Manchester City.
- Jag blev lite chockad, fast man visste att det var på gång, säger Martin Olsson till fotbollskanalen.se.

I går bekräftade Manchester City att klubben gjort klart med Mark Hughes som efterträdare till Sven-Göran Eriksson som manager i klubben.

Samtidigt som strålkastarljuset riktas mot manchester, Hughes och Thaksin Shinawatra, står Blackburn och Martin Olsson utan den manager som med förhållandevis små medel tagit dem till UEFA-cupspel två gånger.

Det var under Hughes som Martin Olsson skrev på sitt första A-lagskontrakt med klubben och han kommer att sakna sin förre manager.
- Han är en bra tränare. Han ger en självförtroende och stöttar en om man blir skadad, säger Martin Olsson till fotbollskanalen.se.
Tänker du på hur detta kan påverka dina chanser till spel den kommande säsongen?
- Nja, det är väl bara att fortsätta som jag gjort. Det beror väl lite på om någon av de assisterande tränarna blir kvar. De vet ju vad jag går för.

Varför tror du att Hughes lämnade Blackburn när det gått så bra?
- City är en stor klubb nu. Han ville väl ha en ny utmaning. Jag tror det kommer att gå bra för honom.
Skulle du kunna tänka dig att följa med honom till City om chansen dök upp? - Alltså, jag har kontrakt med Blackburn och koncentrerar mig på det.

Martin Olsson är för tillfället hemma i Sverige på semester för att ladda inför försäsongen som börjar den 7 juli. Han tror inte att spelarna kommer få veta något om vem som kommer bli ny manager för Blackburn förrän de kommer tillbaka efter semestern.
Hur ser du i övrigt på säsongen som kommer?
- Det beror såklart på vem som tar över som manager. Jag hoppas på fler chanser i a-laget. Nu ska klubbarna få ha fler spelare på bänken; så det ökar chanserna att komma med i truppen till matcherna.

Det var förra året som Martin Olsson debuterade i Blackburns a-lag och i vintras skrev han på ett a-lagskontrakt med klubben.

Publicerad 2008-06-05 kl 11:54
Annons
Annons
Annons