POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ENGLAND

Martin Olsson lättad: ”Nu kan jag njuta i sommar”

Blackburn hängde kvar i Premier League.
Martin Olsson andas ut:
- Vi har otur under säsongen, säger han till fotbollskanalen.se.

Blackburn var indraget i Premier Leagues bottenstrid ända in till sista omgången, men i ödesmatchen mot Wolves rivstartade man och gjorde 0-1, 0-2 och 0-3 under den första halvleken. Martin Olsson var med från start och bidrog:

- Vi startade matchen mycket bra och då släppte pressen för oss. Sedan släppte vi in dem i matchen igen, och då var det nervöst, säger Martin Olsson i en buss som låter tungt firande genom mobilen:

- Ja, det är bra firande. Vi ska inte hem och titta på tv när vi kommer tillbaka. Vad vi ska göra? Det får vi se, det planeras nu.

Hur jobbigt har det varit?
- Man har tänkt oerhört mycket på det, man tänkte nog för mycket på det på slutet. Därför är det så skönt nu när det är klart. Nu kan jag njuta i hela sommaren.

Varför har ni varit i botten?
- Vi har faktiskt spelat bra men haft otur och ofta fått skitmål emot oss. Nu kan vi börja om och de yngre spelarna blir äldre och mer erfarna och förhoppningsvis kan vi förstärka laget.

Martin Olsson har inte hört av varken Marcus Allbäck eller Erik Hamrén med tanke på dubbla EM-kval som väntar:

- När tas truppen ut? På tisdag? Får sitta och kolla fotbollskanalen då. Det kändes bra senast jag var med och det var kul men jag kan inte gnälla om jag inte blir uttagen.

Oavsett EM-kval eller ej så har Martin Olsson en späckad semester framför sig. Först ska han hem till Sverige för att bland annat kolla in brorsan Marcus i HBK och sedan blir det New York innan han ska till Kenya där han har en del rötter:

- Jag ska ner till Kenya för jag har skaffat ett hus där, du vet tillbaka till rötterna. Huset ligger i Mombasa vid stranden, och jag har vänner där, bland annat rapparen Ken Ring.

När ska du vara tillbaka i Blackburn?
- De har inte sagt något datum än men jag hoppas 10 juli. Måste ju hinna festa lite.

Publicerad 2011-05-23 kl 09:11
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå