Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Martin Olsson mot Premier League

Foto: Scanpix

Marin Olsson

Martin Olsson kan lämna Blackburn.

West Ham och Galatasaray jagar landslagsbacken.

– Han är för bra för The Championship, säger agenten Hasan Cetinkaya till fotbollskanalen.se.

När Blackburn misslyckades med att hålla sig kvar i Premier League var Martin Olsson en av de som tippades lämna klubben. Den svenske landslagsmannen blev dock kvar - men nu har transferfönstret öppnat och då ser flera klubbar sin chans.

– Det finns flera klubbar som vill ha Martin. West Ham och Galatasaray är väldigt intresserade. Sedan har det precis dykt upp en klubb från Italien och en från Spanien, men det är så nytt så därför vill jag inte säga namnen eftersom det är känsligt, säger Hasan Cetinkaya till fotbollskanalen.se.

Hur ser du på intresset från Premier League?

- Sam Allardyce och Martin Glover tog fram Martin i Blackburn och har varit med i hans utveckling. West Ham är en bra klubb, men det finns andra utländska klubbar som är med i bilden.

På torsdagen gick West Hams manager Sam Allardyce ut i engelsk media och bekräftade intresset för Martin Olsson.

– Om Martin är tillgänglig skulle jag definitivt vara intresserad, säger West Hams tränare, Sam Allardyce, till Daily Mirror.

Under Allardyces tid som tränare i Blackburn gav han Olsson chansen. Totalt blev det två år tillsammans och nu kan alltså Allerdyce plocka tillbaka svensken.

– Jag är mycket nöjd över att ha utvecklat honom till, vad jag anser, en ganska bra spelare. Men jag vet inte om Blackburn är beredda att sälja någon av sina spelare i jakten på att ta sig tillbaka till Premier League, säger Allerdyce.

Ännu en sak som talar för en övergång är West Hams problem på just vänsterbacksplatsen. Laget har drabbats av skador på både Joey O'Brien och George McCartney.

– Vi behöver hitta en vänsterback så fort som möjligt, säger Allerdyce.

Publicerad 2013-01-04 kl 16:28
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons