Martin Olsson sänkte mästarna - Leicester nära nedflyttning

Martin Olsson gjorde sitt första mål för Swansea när han satte 2-0 bakom Schmeichel i Leicesters mål precis innan halvtid. Det var spiken i kistan för Leicester som inkasserade ännu en tung förlust.

Återkomsten till Premier League har börjat bra för Martin Olsson, som varit bra i sin nya klubb Swansea. Idag gjorde han sitt första mål för klubben med en snygg halvvolley när han satte 2-0 på regerande mästarna Leicester precis innan halvtid. Olsson fortsatte hota på sin kant i andra halvlek och var också bidragande till att Leicester nollades.

Efter matchen var Olsson lättad över segern.

- Det var en väldigt viktig match. Vi var illa ute första 20 minuterna, men vi jobbade som ett lag och kämpade oss tillbaka. Vi förtjänade tre poäng.

Swansea har nu fyra segrar på de sex senaste matcherna och blickar uppåt i tabellen. Anledningen bakom formen är enkel enligt Olsson.

- Hårt jobb på träning, det är riktigt intensivt. Men vi gillar att spela tillsammans.

För Leicester är läget nattsvart, förlusten mot bottenkonkurrenten Swansea var lagets femte raka, de har inte gjort ett enda ligamål 2017 och i nästa omgång väntar topplaget Liverpool. Swansea gick i och med segern förbi i tabellen och nu ligger Leicester på 17:e plats, endast en poäng ovanför nedflyttning.

Publicerad 2017-02-12 kl 18:20