Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Martin Olssons uppmaning: "Dags för oss att vara män och kämpa på planen"

Foto: Bildbyrån.

Swansea föll ner till jumboplatsen efter lördagens förlust mot Stoke. Nu uppmanar Martin Olsson sina lagkamrater att tuffa till sig.
- Dags för oss att vara män och kämpa på planen, säger Olsson enligt Daily Mail.

Efter söndagens förlust mot Stoke med 2-1 så föll Swansea ner till botten av tabellen. Swansea har bara tagit en poäng i deras sju senaste matcher och för första gången under säsongen ligger Swansea på jumboplatsen. Efter matchen insisterade Martin Olsson att det är spelarna som är skyldiga och manar nu sina lagkamrater att "börja vara män och kämpa på planen", enligt Daily Mail.

- Vi kom hit, vi ville spela ett aggressivare spel framåt. Det gjorde vi under de första tjugo minuterna, säger Olsson och menar att de inte lyssnade tillräckligt bra på tränaren Paul Clements instuktioner.

- Vi gjorde enkla, dumma misstag. Det är frustrerande. Jag vill inte behöva säga det om och om igen. Nu är det dags att vi bli tuffare, säger Olsson enligt Daily Mail.

Den svenska backen nämner också att när Stoke gjorde sitt kvitteringsmål så är det många huvuden som tittar ner i marken och laget slutar spela aggressivt.

- Vi måste bli starkare mentalt. Mycket starkare eftersom det kommer bli en lång säsong. 

Efter matchen blev det heta diskussioner i Swanseas omklädningsrum, även om Olsson menade på att det var positiva diskussioner.

- Idag var en sån dag där frustration kom ut i omklädningsrummet. Vi måste komma igång som ett lag och vi måste springa för varandra, skapa chanser, offensivt, defensivt, som slutet av förra säsongen. Vi är ett lag och vi står bakom varandra.

Publicerad 2017-12-04 kl 09:53
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons