Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Martin O’Neill rasande på Terry: ”Milner ska vara glad att hans karriär inte är över”

Tacklingen satt precis under knäet. Terry satsade hårt med dobbarna före mot James Milner, men kom undan med ett gult kort.
– Den är förfärlig. Den är förfärlig mot en landslagskamrat, sa O’Neill om tacklingen till the Guardian.

Det var i FA-cupsemifinalen igår som John Terry kom in sent mot Aston Villas James Milner. Med sträckt ben hoppade Terry in mot Milner – som kunde ha fått benet brutet.

– James Milner är exceptionellt tursam att hans karriär är intakt. Det är ett rött kort. Det är rakt framför honom (domare Howard Webb). Domaren står precis bredvid honom men väljer att ge ett gult kort, sa Aston Villas manager Martin O’Neill efter matchen.

Det var inte längesen som en annan tuff tackling orsakade ett benbrott, när Aaron Ramsey skadades svårt i en duell med Stokes Ryan Shawcross. Milner klarade sig bättre igår, men med liten marginal, enligt Martin O'Neill.

– James är väldigt öm och väldigt, väldigt tursam. Jag har precis talat med läkaren som säger att han är en väldigt tursam kille.

Ställningen var 1-0 till Chelsea när Terry delade ut tacklingen, och hans lag kunde sedan springa iväg och vinna matchen med 3-0.

Publicerad 2010-04-11 kl 13:08
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons