McTominay historisk efter galna minuter på Old Trafford

Dubbel målskytt efter tre minuters spel.
Manchester Uniteds Scott McTominay hade en minst sagt lyckad söndag hemma mot Leeds.
- Han är ett fysiskt monster, säger tränaren Ole Gunnar Solskjaer enligt BBC.

Manchester United ställdes hemma mot Leeds under söndagen och laget fick en drömstart på matchen. Redan efter tre minuter ledde United med 2-0 och båda målen gjordes något oväntat av den defensiva mittfältaren Scott McTominay, som knappast är känd för att spruta in mål framåt.

Målen var mittfältarens första i Premier League för säsongen och gjorde honom dessutom historisk. Ingen annan spelare har nämligen gjort två mål under en match första tre minuter.

Scott brukade spela som anfallare som barn. Han är ett fysiskt monster. Han kan vinna dueller i luften, han kan tacklas, men han är också stark och snabb. Han sprang bara in i ytan som vi hoppades på att han skulle få och det var ett bra arbete av de andra spelarna med att skapa ytor för honom. Jag måste hindra Scott från att göra det ibland, då han i grunden är en offensiv mittfältare, säger United-tränaren Ole Gunnar Solskjaer enligt BBC.

Matchen slutade till slut 6-2 till United.

Publicerad 2020-12-20 kl 18:21