Megamissen mot United - snubblar på bollen framför öppet mål

Swansea - Manchester United 0-1
0-1 Chicharito

Manchester United tar leningen på bortaplan när Ryan Giggs påpassligt bryter en Swansea-passning och serverar Chicharito till 1-0.

Målet är mexikanens femte för säsongen. Det är även nummer 1800 i ordningen för Alex Ferguson, sedan han tog över som United-manager 1986.

Men första halvleks mest spektakulära händelse inträffar 20 minuter in i matchen. Swansea tråcklar sig in i straffområdet och passningen från Wayne Routledge skär perfekt förbi backlinjen till en helt fri Scott Sinclair.

Målvakten David De Gea hinner inte med i sidledsförflyttningen och Sinclair behöver bara sätta bredsidan till. Men han missar. Inte bara själva målet, utan även bollen. Den dråpliga situationen lär tynga 22-åringen ganska länge.

Swansea: Vorm, Rangel, Williams, Monk, Taylor, Sinclair, Routledge, Gower, Britton, Dyer, Graham.
Bänken: Tremmel, Dobbie, Lita, Moore, Allen, Richards, Moras.

Man Utd: De Gea, Jones, Ferdinand, Vidic, Evra, Nani, Park, Carrick, Giggs, Rooney, Hernandez.
Bänken: Lindegaard, Evans, Berbatov, Young, Fabio Da Silva, Fletcher, Valencia.