POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND
10å

Mellbergs lagkompis sparkas -tipsade Barry om Liverpool

Patrik Berger gav sin lagkamrat Gareth Barry tipset att flytta till Liverpool. Det var också det sista han gjorde i Aston Villa.
- Han har bett om ursäkt men skadan är redan gjord, säger manager Martin O'Neill.

Liverpool vill värva Aston Villas lagkapten Gareth Barry. Bara det har fått Villas manager Martin O'Neill att gå i taket då han reagerat på att Liverpool rycker i Barry innan säsongen är över.

Inte blev han gladare när Barrys lagkamrat Patrik Berger, med mångårigt förflutet i Liverpool, gick ut i media och sa att han tyckte att Barry skulle flytta till just Liverpool.

Det blev Bergers sista ord i klubben.

Villa meddelar nu på sin hemsida att Berger inte får vara med i sista matchen mot West Ham och att han inte får förlängt kontrakt med klubben - med anledning av sitt uttalande.

- Det sorgliga är att vi betalar honom för att han ska rekommendera andra lag till våra spelare. Det är befängt, säger manager Martin O'Neill till hemsidan.

- Jag tror att Pat' har förstått det nu och han har bett om ursäkt. Han har sagt att han inte menade någon illa men skadan är redan gjord och han ingår inte längre i våra planer, säger O'Neill.

Publicerad 2008-05-06 kl 20:14
Annons
Annons
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå