Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Messi: ”Jag vill att Fábregas ska komma”

Barcelona fortsätter sina påtryckningar. Nu är det Messis tur att kalla på Cesc Fábregas. – Jag vill att Cesc ska komma, säger Messi enligt tevekanalen Cuatro.

Xavi, Pique, Puyol och flera av de andra Barcelonaspelarna har gjort sitt för att övertala och övertyga Cesc Fábregas att packa väskan och resa hem till sin födelseort och moderklubb Barcelona. Även Lionel Messi skickar nu en hälsning till Fábregas.

– Det är ingen hemlighet att Cesc är min vän. Han känner alla och jag skulle vilja att han skrev på för Barcelona.

Att en övergång förr eller senare blir verklighet känns ofrånkomligt. Frågan är när? Fábregas själv pratade förra veckan om sina delade känslor. Barcelona var hans hem, menade han, men uttryckte samtidigt en lojalitet gentemot Arsenal och kanske främst Arsene Wenger. Messi verkar medveten om att en övergång kan bli svår denna sommar, men hoppas att det tillsist kan ordna sig.

– Jag vill att Cesc ska komma. Jag hoppas att den här frågan så småningom kan lösas så att Cesc kan bli en Barcelonaspelare.

Wenger har sagt att Arsenal inte har någon plan på att sälja Fábregas, att spelaren har fem år kvar på sitt kontrakt och att han räknar med att spelaren blir kvar i London tills det kontraktet har löpt ut.

Publicerad 2010-08-02 kl 09:03
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons