Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Mikel: ”99 procent vill att Hiddink stannar”

Foto: Scanpix

Chelsea söker nytt namn till tränarstolen, men John Obi Mikel tycker inte man behöver titta längre bort än till han som redan sitter där.

- Om du talar med spelarna så vill 98 eller 99 procent av dem att Guus (Hiddink, reds anm) stannar, säger den nigerianske landslagsmittfältaren enligt Daily Telegraph.

- Det är upp till styrelsen och det hänger på Guus om han vill fortsätta. Han har sagt att han är till säsongens slut, men man vet aldrig, han kanske ändrar sig. 

Hiddink har tidigare varit mycket tydlig med att han bara är i Chelsea temporärt, och Londonklubben har kopplats samman med namn som Conte, Allegri, Simeone och Sampaoli.

Mikel är en av de spelare som tagit chansen under Hiddink och fått en mer framträdande roll i laget. Han drar ett tydligt streck till tiden under föregångaren José Mourinho.

- Från dag ett så förändrades stämningen med Guus. Han har gett spelarna ansvar och förväntar sig att de växer med det, och han gör det på ett sätt som får dem att trivas. Han ställer sig inte så ofta upp och förmanar, men vi vet exakt vad han vill, säger Mikel.

Publicerad 2016-02-22 kl 13:55
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons