Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Miljonklausulen som kan stoppa Mourinho

Foto: Andres Kudacki/AP

José Mourinho måste lösa sitt kontrakt med Real Madrid

Allt talar för att José Mourinho lämnar Real Madrid för Chelsea. Men det återstår fortfarande orosmoln; Portugisen måste lösa sitt kontrakt med Real.

Det är engelska The Guardian som skriver att Mourinhos kontrakt innehåller en klausul som innebär att klubben som värvar Mourinho får betala uppskattningsvis drygt 150 miljoner kronor till Real Madrid – och tvärtom får Madrid betala Mourinho om han sparkas innan kontraktet löpt ut. Mourinho måste därför förhandla med president Pérez om en lösning.

Mourinho försökte därför dra fördel av sitt framträdande innan matchen mot Malaga och utfärdade en varning till presidenten – om han inte accepterar överenskommelsen så kanske han trots allt stannar – trots att det ryktas att Madrid-klubben gärna knyter till sig Carlo Ancelotti, det skriver The Guardian.

Löser sig bara den ekonomiska biten så talar i princip allt för att portugisen återvänder till Stamford Bridge och Chelsea. Idag gick till och med klubbens nuvarande tränare Rafael Benitez ut och sa att "alla vet vilka som tränar Chelsea nästa säsong".

Fortsättning följer i Mourinho-soppan.

Publicerad 2013-05-07 kl 21:04
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons