Milosevic utbytt i debuten - även Mrabti debuterade

Championship

En svensk på planen vid matchens början och en annan svensk på planen vid matchens slut.
Både Alexander Milosevic och Kerim Mrabti debuterade i Championship när Birmingham slog Nottingham med 2-0.

Under fredagen stod det klart att Alexander Milosevics nya klubbadress blir Nottingham Forest, där han har skrivit på ett kontrakt över ett och ett halvt år.

- Jag är verkligen glad över att vara här. Det har varit två hektiska dagar med resor och att fixa allting, men jag är verkligen glad att allt är klart, sa han till klubbens hemsida under gårdagen.

I dag – mindre än 24 timmar efter att han presenterades fanns han med i Nottinghams startelva när laget ställdes borta mot Birmingham. Den tidigare AIK-backen spelade i en timme innan han byttes ut. Ställningen var då 1-0 till hemmalaget efter Jotas mål i den första halvleken.

Tio minuter från slutet kom näste svensk in på planen, Kerim Mrabti. 24-åringen, som nyligen anlände från Djurgården, fick därmed göra sin debut för Birmingham. Hemmalaget vann matchen med 2-0 efter ett sent straffmål från Che Adams.

Efter debuten så gav Nottingham Post Milosevic en sexa av tio i betyg.

"Inte så illa i debuten för den svenske försvararen. Gjorde några starka brytningar när Birmingham tryckte på och såg ganska solid ut.