POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
CHAMPIONSHIP
51v

Milosevic valde Nottingham: "Borde vara redo för Premier League"

Foto: Bildbyrån.

Alexander Milosevic är numera ordinarie i Nottingham.
Nu berättar han om varför det blev flytt till Championship-laget. 
- Det är en klassisk klubb som definitivt har potential… eller nej - som borde vara redo för Premier League, säger han till FotbollDirekt

Alexander Milosevic var i fjol med och ledde AIK till SM-guld och i vinter med på svenska landslagets vinterturné i Qatar. I slutet av januari, så blev det till slut klart med en ny flytt utomlands för svensken - Nottingham Forest i Championship. 

- Det klickade ganska bra från början. Jag ville välja en klubb som verkligen visade att de ville ha mig och visade att de visste hur jag skulle användas. Och det kände jag direkt när Nottingham kom in i bilden. Sen tilltalade det mig att det är en klassisk klubb som definitivt har potential… eller nej - som borde vara redo för Premier League. Vi har en grekisk ägare, samma som Olympiakos, som satsar mycket. Det är mycket passion i den här klubben, säger han till FotbollDirekt

Milosevic har tidigare representerat Besiktas, Hannover, Darmstadt och Rizespor utomlands, men får nu testa på ett nytt land. Inledningsvis har det gått bra för svensken med fem raka starter. Han fick chansen direkt - och kan i vår bli en viktig pusselbit i laget när Nottingham jagar uppflyttning till Premier League. 

Nottingham är i dagsläget nia i ligatabellen, men har endast tre poäng upp till Bristol City på sjätteplats, vilket är en placering som innebär play off-spel till Premier League. 

- Kollar man på tabellen så är det ett riktigt getingbo. Torskar du en match så kan du droppa flera placeringar och hade vi vunnit två av matcherna som vi borde ha vunnit så hade vi redan varit på playoff. Vår prio är att vinna nästa match. Sen var det extra viktigt att slå Derby på grund av rivaliteten. Men jag kollar ärligt talat inte på tabellen så mycket. Klart att jag hoppas att vi kan nå playoff men det är 14 matcher kvar och mycket kan hända. Mitt fokus är ärligt talat bara på att vinna mot Stoke på lördag, säger han till sajten. 

Milosevics Nottingham ställs härnäst till helgen mot Stoke i ligan. 

Publicerad 2019-02-28 kl 16:05
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå