Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND
10å

Minst 6:e plats annars sparken

Mark Hughes måste komma minst sexa, och kvalificera Manchester City för europaspel, annars går han samma öde till mötes som Sven-Göran Eriksson. Citys ägare Thaksin Shinawatra vill ha valuta för pengarna, annars är det good bye.

Det är minst en plats i UEFA-cupen som krävs för att göra Thaksin Shinawatra nöjd. Annars riskerar Mark Hughes att få sparken. För att nå dit kommer han få en väl tilltagen transferbudget att röra sig med.

Hughes ska få nästan 600 miljoner att handla spelare för. Och även om det runt om i fotbollsvärlden skrattas åt Citys försök att värva Ronaldinho, tar klubben själva allvarligt på det. City är också på gång att värva Ronaldinhos landsman, anfallaren Jo, från CSKA Moskva för £18 miljoner.

Hughes kommer antagligen vara den manager efter Alex Ferguson och Chelseas blivande manager som har mest pengar till sitt förfogande. Hughes har också siktet inställt på sin förre spelare i Blackburn, David Bentley.

Kravet på en sjätte plats kan tyckas vara rimligt för en så hårdsatsande klubb. Man bör dock ta i beaktande att Manchester City inte har slutat så högt i tabellen sedan 1992 - sexton år sedan.

Publicerad 2008-06-05 kl 14:24
Annons
Annons
Annons