Missräkning för City - Omspel väntar i cupen

Manchester City hade planerat in en vänskapsmatch.

Nu "tvingas" man möta Blackburn i omspel av FA-cupen.

Det väntar omspel för Alvaro Negredo och hans Manchester City.

Manchester City kom till start med ett reservbetonat, men trots det namnkunnigt lag och fick en bra start i FA-cupmötet med Blackburn på.

I slutet av den första halvleken gav Alvaro Negredo planenligt bortalaget ledningen efter att enkelt stött ledningsmålet från nära håll, dock i misstänkt offside-position.

Men Blackburn, till vardags i The Championship, gav sig inte. I början av den andra halvleken stod vikarierande målvakten Costel Pantilimon för ett mindre bra ingripande, när han efter en hörna stötte bollen rakt ut till lagkapten Scott Dann som ordnade kvitteringen.

Och om sanningen ska fram var det faktiskt också hemmalaget som var närmast ledningen - men Manchester City kom undan med 1-1 och nu väntar omspel lagen emellan.

Ett omspel som innebär att Manchester City får avboka sin planerade uppvisningsmatch i Förenade Arabemiraten - returmötet sammanfaller nämligen på samma dag som mötet med Blackburn.

Publicerad 2014-01-04 kl 15:48