Mittbackarna gav City segern mot West Ham - tog 20:e (!) raka

Manchester City närmar sig vinstrekordet.
2-1 mot West Ham innebär 20 (!) raka segrar i alla turneringar.

Manchester City jagade rekordet på flest vunna matcher i rad, och inför West Ham-matchen stod de på 19 raka. Den 20:e segern skulle komma, men det var ingen promenad i parken.

City tog ledningen efter en halvtimme när Kevin de Bruyne hittade in med ett fint inlägg som mittbacken Ruben Dias kunde nicka in. Hans första mål för klubben.

Men med bara några minuter kvar till paus kvitterade West Ham. Londonlaget kom runt på högerkanten och i mitten fanns Jesse Lingard. United-lånet sköt, och nästan på mållinjen kunde Michail Antonio peta in bollen till 1-1.

I den andra halvleken skulle City la ledningen igen. Efter en hörna fick Riyad Mahrez bollen på kanten, utmanade West Ham-försvaret, och hittade in till John Stones som behärskat la in 2-1 med sin högerfot.

2-1 slutade även matchen, och City tog 20:e (!) raka segern.