Morata bakom Chelseas seger - gjorde två mål mot Crystal Palace

Alvaro Morata visade målsinne när Chelsea besegrade Crystal Palace med 3-1.
Segern innebar också att Chelsea förlängde sin förlustfria.

Chelsea har fått en flygande start i Premier League och inför matchen mot Crystal Palace hemma på Stamford Bridge hade laget tio raka matcher utan förlust. Den sviten såg de blåklädda till att förlänga, mycket tack vare Alvaro Morata.

Spanjoren har den här säsongen fått stort förtroende från tränaren Maurizio Sarri. Mot Crystal Palace fick Morata chansen igen och det tackade han för genom att i den 31:a minuten sätta dit 1-0.

Men Crystal Palace kom tillbaka i matchen och kort efter halvtid kvitterade bortalagets Andros Townsend.

Då klev Alvaro Morata fram.

I den 65:e minuten gjorde han 2-1 och det var på en framspelning från Eden Hazard.

Kort därefter fastställde Pedro slutresultatet 3-1. I och med segern har nu Chelsea fortfarande inte förlorat i Premier League. Klubben har efter elva omgångar vunnit åtta matcher och kryssat tre gånger.

Trots att Morata gjorde två mål så tycker ändå tränare Maurizio Sarri att han spanjoren har en del att slipa på.

- Han måste förbättra sin personlighet och sitt självförtroende för ibland är han lite för skör, säger tränaren enligt BBC.

Sarri hyllade också Hazard, som var tillbaka från skada.

- I dag hade vi tur att Eden var på bänken så att han omedelbart kunde förändra matchen, säger Sarri.