Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND
2v

Motståndartränaren: "Tottenham borde tvingas spela på Wembley resten av säsongen"

Foto: Bildbyrån

Arenaförseningar har tvingat Tottenham till fortsatt spel på Wembley.
Cardiffs tränare Neil Warnock menar att man inte borde få spela på den nya arenan den här säsongen - trots att den ser ut att stå färdig i januari.

Tottenham lämnade White Hart Lane efter säsongen 2016-17. Tanken var då att man skulle spela en säsong på nationalarenan Wembley, för att sedan gå in i årets säsong på den nya arenan.

Men tidigare i somras stod det klart att man låg långt efter, och i slutet av oktober uteslöt Tottenhams ordförande Daniel Levy att man skulle hinna spela på arenan under 2018.

Tottenham har visserligen inte gett någon definitiv prognos för när arenan är redo att invigas, men enligt BBC kan det vara så tidigt som i slutet av den här månaden.

Cardiffs tränare Neil Warnock menar att Tottenham inte borde vara tillåtet att spela på den nya arenan den här säsongen.

- Ligan borde bestämma att man tvingas spela på Wembley resten av säsongen - Tottenhams motståndare borde inte ha olika förutsättningar. Det är inte vårt fel. Vi skulle själva spelat på den nya arenan, säger Warnock till BBC efter gårdagens 3-0-förlust.

- De (FA) borde gå in och bestämma nu snarare än om sex, sju veckor att de får fortsätta att spela på Wembley resten av säsongen.

Publicerad 2019-01-02 kl 10:30
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons