Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Mourinho återvänder till Chelsea: Uppgifter: presenteras efter säsongen

Foto: Scanpix

Snart återförenade?

Allt mer talar nu för att José Mourinho återvänder till London och till Chelsea. Enligt engelska tidningsuppgifter presenteras portugisen efter säsongens slut.

Ryktena har florerat ett bra tag. Och idag är det är Daily Mail som idag skriver att José Mourinho ska vara klar för en återkomst i Chelsea. Tidningen skriver att "The special one" presenteras efter säsongens slut, den förste juli.

Mourinhos tidigare assistent, och numera Tottenham-tränaren, André Villas Boas säger till tidningen att han tror att uppgörelsen redan är klar.

- Det verkar som att han är glad över att få återvända till England och Chelsea är en av klubbarna som letar efter en tränare och det verkar väldigt, väldigt sannolikt att han hamnar där.

Villas Boas tror inte att Portugisen talat så väl om Chelsea så många gånger den senast tiden om det inte vore så att han är på gång tillbaka.

- Det är väldigt osannolikt att när någon gör sådana uttalande officiellt – och att det inte redan skulle vara klart då.

Chelseafansen drömmer om en återkomst för den framgångsrike tränaren och Mourinho själv har talat sig väldigt varm för klubben där han bland annat vann Premier League två gånger.

- Jag vill vara på en plats där folk älskar mig, sa han efter att Real åkt ur Champions League.

Enligt tidningen ska Mourinho ha setts äta middag med ägaren Roman Abramovitj. Och Samtidigt som ryktena kring Mourinho intensifieras skriver även internationella medier att Mourinho är sugen på att värva Dortmunds Robert Lewandowski till klubben.

Publicerad 2013-05-03 kl 14:11
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons