POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ENGLAND

Mourinho: "Att inte vinna en titel på tio år, det är tråkigt"

Foto: TT

Nästa

Avbryt
Försök igen

Seriefinalen i Premier League fick aldrig någon vinnare utan slutade 0-0. Arsenals supportrar anklagade Chelsea för att spela tråkigt, något som José Mourinho såklart hade svar på tal på.

Chelsea lyckades ta en poäng borta mot Arsenal, vilket innebär att man nu är nära Premier League-titeln. Matchen var kanske inte säsongens mest underhållande historia och Arsenal-supportrarna anklagade sina motståndare genom att sjunga "Tråkiga, tråkiga Chelsea".

José Mourinho tog efter matchen chansen att "pika" Arsene Wenger.

-Jag tycker tio år utan en titel är tråkigt. Det är väldigt tråkigt. Du hejar på en klubb och väntar, väntar och väntar så många år utan att få vinna en titel, det är tråkigt. Det är kanske inte till oss de sjunger.

-När du vill vinna en match på hemmaplan och du plockar av din nummer nio, så vill fansen kanske se Welbeck och Giroud längst fram, sa Mourinho efter matchen enligt The Mirror.

José Mourinho avfärdade anklagelserna att Chelsea skulle spela tråkig fotboll med att hänvisa till att de gjort näst flest mål i ligaspelet.

-Det där tråkiga laget har gjort näst mest mål i ligan. Bara Manchester City har gjort fler mål en oss. Vi har ändrat lite i dynamiken och har inte gjort lika många mål som tidigare, men vi är fortfarande det lag som gjort näst mest mål i ligan, sa Mourinho.

Publicerad 2015-04-27 kl 09:27
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå