Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Mourinho: En hetsjakt - domaren borde skämmas

Foto: TT

Nästa

Avbryt
Försök igen

José Mourihno ansåg att hans Chelsea blev bestulna på en straff mot Southampton (1-1) och nu talar han om en konspiration mot klubben.
– Det är en skandal stor som Big Ben, säger han.

José Mourihno var inte nöjd med domaren efter 1-1 mot Southampton borta. Framför allt var det det en utebliven straff när Cesc Fabregas fälldes som han reagerade på.

Mourinho förklarade för Sky Sports att den uteblivna straffen, när Fabregas dessutom varnades var en del av en större konspiration mot klubben där tränare konsekvent kallar Chelseas spelare för filmare bara för att sätta press på domarna. Något som pågått en tid, enligt portugisen.

- Jag kan bara inte förstå varför domaren inte blåser straff. Eller, kanske kan jag förstå det ändå. Det ser ju ut som en konspiration mot oss. Helt plötsligt började Sam Allardyce prata om att Chelseas spelare filmade och sedan dess har det hänt saker. Mot Burnley skulle Diego Costa fått straff men han blev varnad. Samma sak här.

- Man kan inte ens rensa bort varningen i efterhand. Samma sak efter matchen mot Burnley, det går inte ens att bli av med varningen och så står vi där med en poäng. Det finns straffar och det finns straffar men i slutet står vi ändå där som artiga människor. Ingen skriker på domaren, ingen bråkar men verkligheten är att det här var en självklar straff.

Du pratar om en konspiration mot er?
- Förstår du vad som händer? Varför går tränare för andra lag ut och pratar om att våra spelare filmar? Match efter match. Sedan är det samma lag som slipper få straffar emot sig och kan ta poäng. Det här är inte ens en straff i sista minuten där domaren kanske känner sig pressad. Det är en straff i typ 50:e.

- Jag ska träffa domaren när jag får möjlighet om en kvart ungefär. Då ska jag önska honom ett gott nytt år och sedan säga att han kommer att skämmas för det här, säger Mourinho till Sky Sports.

Trots 1-1 går Chelsea in i det nya året med halva säsongen spelad och ledning i Premier League med tre poäng.

Publicerad 2014-12-28 kl 18:08
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons