Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Mourinho: "En skada på Zlatan vore katastrof"

Mot Middlesbrough har Zlatan chansen att bli Europas bästa målskytt 2016, och Uniteds tränare José Mourinho döljer inte svenskens enorma betydelse. -En skada på Zlatan vore katastrof, säger Mourinho enligt The Telegraph.

Zlatan har gjort 17 mål för Manchester United och är i lysande form med elva mål på de senaste tio matcherna, och står på imponerande 50 mål under 2016. Mot Middlesbrough har svensken chansen att bli hela Europas bästa målskytt i år, och José Mourinho gör ingen hemlighet av hur mycket Zlatan betyder för laget.

- En skada på Zlatan vore givetvis en katatstrof, men det ingår i fotboll. Jag är inte överraskad av alla mål han har gjort. Trots att han bara slagit en straff på 18 ligamtacher till skillnad mot Messi och Ronaldo som slår massor av straffar i Spanien, sa portugisen som också uteslöt att United kommer köpa en striker i januarifönstret.

- Vi har gott om spelare på den positionen, och vem som är bra nog att spela i United skulle komma nu? Vilken klubb är det som skulle släppa en sådan spelare nu? Det är nog en affär för sommaren, snarare än för januarifösntret, avslutade Mourinho.

Manchester United tar emot Middlesbrough 16:00 på nyårsafton och Zlatan Ibrahimovic behöver göra två mål för att gå om Leo Messi som 2016 års främsta målskytt i Europa.

Publicerad 2016-12-31 kl 08:54
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons