Mourinho hyllade Martial och United

Manchester United vann igen, och den ifrågasatte Anthony Martial blev segerorganisatör.

Efter en fin debutsäsong under Louis van Gaal har Martial haft det betydligt tuffare under José Mourinho. Det har blivit både bänken och läktaren för fransmannen, som ryktats vara på väg bort från klubben.

Mot Watford var han dock tillbaka i startelvan, och det visade sig vara ett bra drag av Mourinho. Martial hotade Watfords backlinje flera gånger och spelade efter 34 minuter fram Mata till 1-0. Trots gott om chanser blev det enda målet i första halvlek.

Efter en timmes spel avgjorde dock Martial själv efter en fin skarvning av Zlatan Ibrahimovic. Martial var kylig när han väntade ut Watfords försvar innan han la in 2-0. Därmed har Martial varit inblandad nio mål på de senaste åtta starterna.

Mourinho hyllade Martial efter matchen:
- Martial förtjänar chansen. Han har jobbat hårdare än någonsin förut de senaste två veckorna, på det sätt jag gillar; i det tysta.

Hela laget fick ros av portugisen, som var på bra humör.
- Det var vackert. Vårt spel innan första målet var fantastiskt. Publiken var entusiastisk tack vare den höga kvalitén, chanserna, skönheten, fotbollen, rörelsen, räddningarna. Det var helt fantastiskt.

I övrigt kontrollerade United matchen, särskilt i första halvlek där man hade mängder av fina anfall. Zlatan hade fler bra lägen att göra mål, men fick gå mållös av planen idag. I och med segern avancerade United till femte plats i tabellen.