POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ENGLAND

Mourinho kan rotera i United: "Men kommer med ett starkt lag"

Foto: Bildbyrån

Det är ett tätt spelschema för Manchester United den närmsta tiden. Då öppnar José Mourinho för att rotera till FA-cupmötet med Blackburn, men menar samtidigt att det blir ett starkt lag ändå.
- Jag kommer inte att kasta bort det, säger portugisen till Uniteds hemsida.

Det är mycket matcher för Manchester United just nu. Först väntar Blackburn i FA-cupen under söndagen, sedan returen mot St Etienne i Europa League på onsdag. Sedan är match både på helgen och i veckan efter igen. José Mourinho menar då att det är givet att rotera några spelare till mötet med Blackburn, samtidigt vill portugisen visa att han tar turneringen på största allvar.

- Jag kommer att ändra ett par spelare såklart men jag kommer med ett starkt lag för jag respekterar turneringen mycket, säger Mourinho till Uniteds hemsida.

- Om vi förlorar förlorar vi för att motståndaren var bättre eller vi inte spelade bra, men jag kommer inte att kasta bort det. Jag åker till Blackburn med respekt.

Manchester United har vunnit mot Reading och Wigan tidigare i FA-cupen och under söndagen är det alltså nytt Championship-motstånd.

- Vi har redan spelat mot Reading och Wigan från Championship så det är inget nytt för oss; nivån på Championship och svårighetsgraden med Championship. Lagen i de lägre divisonerna blir bättre och bättre. Och det faktum att vi är borta den här gången betyder att jag kommer att gå in seriöst till den här matchen. Manchester United kräver att du går in seriöst till varje match.

Publicerad 2017-02-18 kl 21:32
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå