POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ENGLAND
28v

Mourinho kräver att spelarna ger allt oavsett tränare: "Annars är de oärliga"

Foto: Bildbyrån

José Mourinho kräver att hans spelare gör allt för Manchester United.
Annars är de "oärliga".
- Om ni påstår att en spelares insatser är bra eller dåliga beroende på hur bra tränaren är, så kallar ni spelarna oärliga, säger Unitedtränaren enligt The Mirror.

I kväll spelar ett pressat Manchester United toppmatch mot Arsenal. Vid en förlust kan laget hamna elva poäng efter laget på fjärde plats.

Inför matchen har José Mourinho avfärdat att hans spelare inte skulle ha fullt förtroende för honom.

- Om du tror att en spelare bara spelar bra när han, i dina ord, står bakom tränare. Vad du då säger att spelare är, vad du i detta fall kallar honom, är att han är oärlig, säger Unitedtränaren enligt The Mirror.

Mourinho menar att spelarna är betalade för att bara proffs och då ingår det att ge allt i varje match och träning, oavsett vem tränaren är. Han menar att det är en sak att prestera bra eller mindre bra, men att det inte är samma sak som att spela dåligt med vilje på grund av vem tränaren är.

- Om ni påstår att en spelares insatser är bra eller dåliga beroende på hur bra tränaren är, så kallar ni spelarna oärliga.

- Tror ni att en spelare gör ett självmål och sedan springer och firar och säger ”Jag gjorde självmål för jag gillar inte min tränare”? Tror ni verkligen det? Jag tror inte på det.

Mourinho blev också tillfrågad om relationen med en chef på arbetsplatsen kan påverka en persons prestation på jobbet.

- Då har jag en lösning. Om du inte gillar din chef på tidningen, så måste du lämna tidningen. Det är fortfarande en oärlig faktor. Så, var ärlig och lämna. Gå till en annan tidning.

Publicerad 2018-12-05 kl 07:55
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå