Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Mourinho: "Manchester kommer att enas tillsammans"

Foto: Bildbyrån

Nästa

Avbryt
Försök igen

Terrordådet i Manchester får oundvikligen konsekvenser för Europa League-finalen i Stockholm under onsdagen.
- Det är verkligen synd att vi inte kan flyga med den glädje som vi alltid har före en stor match, säger Manchester Uniteds manager José Mourinho till klubbens hemsida.

På onsdag ställs Manchester United mot Ajax i årets Europa League-final. Finalen kommer att spelas på Friends Arena i Solna.

Natten mot tisdagen drabbades Manchester av ett förmodat terrordåd i samband med att den amerikanska artisten Ariana Grande genomfört en konsert. Händelsen får oundvikligen konsekvenser för Stockholmsfinalen, då skräck och oro sprids. Men Uefa har i ett uttalande meddelat att det inte finns något som tyder på att finalen skulle vara ett mål. Och polismästaren Erik Widstrand menar att publiken inte behöver oroa sig.

- Om man har tänkt att gå ska man självklart göra det, säger Widstrand i Nyhetsmorgon.

Manchester United har ställt in den tänkta presskonferensen under tisdagskvällen. Men managern José Mourinho uttalar sig på klubbens hemsida.

- Vi är alla väldigt sorgsna över de tragiska händelserna i går kväll; vi har tankarna och våra hjärtan hos offrena och deras familjer, säger Mourinho till Uniteds hemsida.

- Vi har ett jobb att göra och vi flyger till Sverige för att göra det jobbet. Det är verkligen synd att vi inte kan flyga med den glädje som vi alltid har före en stor match.

Mourinho tror att Manchester kommer att hitta styrka tillsammans efter den tragiska attacken.

- Jag vet, efter min korta tid här, att Manchester kommer att komma samman och enas tillsammans.

Manchester United hedrade offren i attacken med en tyst minut under tisdagens träning. Se när laget samlas i spelaren ovan.

Publicerad 2017-05-23 kl 15:30
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons